Mieke Dekkers

miQue - digitale vormgeving bestaat sinds 2009. Mijn naam is Mieke Dekkers, ik ben digitaal grafisch vormgeefster en voor jou inzetbaar voor allerlei dtp en drukwerkopdrachten. Ik heb ruim 5 jaar ervaring in de grafische sector als zelfstandig dtp-er en daarbij ruim 10 jaar ervaring in verkoop, marketing en product- en merkcommunicatie.

Voor jou ontwerp en lever ik persoonlijk drukwerk zoals verhuiskaarten, uitnodigingen voor je feest, samenwoonberichten, huwelijksaankondigingen en geboortekaartjes. Ook het vormgeven en leveren van hierbij behorend drukwerk of beeldmateriaal verzorg ik graag voor je. Iedere opdracht is uniek en door de persoonlijke werkwijze en input van degene waar het over gaat, wordt het keer op keer een bijzonder en verrassend kunstwerkje op zich.  

Voor je bedrijf of product ontwerp ik een logo, huisstijl, beeldmerk; verzorg ik de grafische vormgeving. Maar ook voor het vormgeven, opmaken en realiseren van allerlei drukwerk kan je mij inschakelen. Met mijn persoonlijke, creatieve denkwijze en no-nonsense, oplossingsgerichte benadering heb ik al vele klanten succesvol kunnen helpen van vraag naar grafisch ontwerp of product.

Ik verzorg advertenties, rapporten, boeken, magazines, flyers, product leaflets, (digitale) mailings, posters, brochures, etiketten, banners, verpakkingen, bestickering, vlaggen, spandoeken. Van ontwerp tot product, net wat je nodig hebt.Groetjes Mieke

Wil jij dat er iets opgezet wordt met je logo, huisstijl of heb je een ander idee en wil je dat iemand het voor je verzorgt of je ermee op weg helpt? Kan je voor de kleinere projecten en werkzaamheden een eigen dtp-er naast je gebruikelijke reclamebureau gebruiken? Heeft je eigen dtp-studio tijdelijk versterking nodig?

Wil jij een uitnodiging, kaart of bericht versturen met een persoonlijke uitstraling helemaal in jouw stijl? 

Neem dan contact met me op, ik geef graag antwoord op jouw vragen en vorm aan jouw ideeën!

 

© 2009 - 2021 miQue | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel